• Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin

SUOLASAIPPUAT

Suolasaippuat on valmistettu perinteisellä kylmäprosessimenetelmällä ja niihin on lisätty hienojakoista Ranskalaista Guérande-merisuolaa. Se on yksi harvoista suoloista, jolle on myönnetty luomusertifikaatti. Suola kerätään tiukasti valvotuista, puhtaista oloista luonnonmukaisia menetelmiä käyttäen. Laadun ja alkuperän lisäksi jokainen työvaihe noudattaa ekologisia periaatteita.

Merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa joten ne ovat erinomaisia kuivalle ja karhealle iholle. Se myös puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia. Antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi suola myös neutraloi bakteerien aiheuttamaa hienhajua ja sopii mainiosti käytettäväksi kainaloiden pesussa tehostamaan luonnollisten deovoiteiden pitoa .

Rasvoina suolasaippuoissa on kookosrasvan lisäksi kosteuttavaa sheavoita sekä oliiviöljyä. Soleseife saippuoissa oliiviöljy on korvattu kotimaisella rypsiöljyllä.

Suolasaippuat soveltuvat koko vartalon, käsien sekä kasvojen pesuun.

Ei mineraaliöljyjä, palmuöljyä tai eläinrasvoja.

Tuoksuina aitoja eteerisiä öljyjä sekä allergeenittomia saippuatuoksuja. Väreinä erilaisia savia, siemeniä, yrttejä sekä rautaoksideja

Saippuat ovat biohajoavia ja ne on pakattu paperikääreeseen. Kierrätä paperinkeräykseen tai sytytä saunan uuni.

Luonnonmukainen, ympäristöystävällinen ja eettinen valinta.

Suolasaippuat