• Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin

Suolasaippua Sitrus

Varastossa

Kuvaus

Kirpeä ja raikas kolmen kombo sisältää sitruunaa, litseaa ja sitruunaruohoa.

Luomulaatuisen Guérande-merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa joten saippuat sopivat erinomaisesti kuivalle ja karhealle iholle. Suola myös puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia sekä neutraloi bakteerien aiheuttamaa hienhajua. Värinsä saippua saa ihoa hoitavasta kurkumasta.

Suolasaippuat soveltuvat koko vartalon sekä kasvojen pesuun.


Paino n. 100 g


Saippuat ovat vegaanisia sekä biohajoavia ja ne on pakattu paperikääreeseen. Kierrätä pakkaus paperinkeräykseenKaikki saippuat tehdään käsityönä joten ulkonäössä, kuten väreissä, saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Suolasaippuat ovat kovia ja kestävät käytössä pitkään. Säilytä saippuaasi kuitenkin hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.


Mikäli et vielä omista hyvää saippua-alustaa, niin nappaa muut osiosta mukaasi edullinen ja ekologinen luffa saippua-alunen.


Ingredients: Sodium cocoate,Sodium chloride, Sodium olivate, Sodium shea butterate, Sodium castorate,Glycerin, Aqua, Litsea Cubeba Fruit Oil,Citrus Limon Peel Oil, Cymbopogon Flexuosus oil, Curcuma Longa, Bixa Orellana Seed

*Limonene ,*Linalool , Citral*, Citronellol*, Geraniol*

*Esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä