• Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin

Ahdistaako kylpyhuoneessa pursuava muoviroska?

Entä kosmetiikkapullojen hämmentävät kemikaalilistat?

Miten tämä voi olla ekologisesti kannattavaa tai hyväksi minulle ja ympäristölleni?

Näiden eettisten kysymysten inspiroimana syntyi Salmen Suopa, pienyritys jonka intohimona ja tavoitteena on luoda ihonhoitotuotteita luonnollisista, vegaanisista ja ympäristöystävällisistä ainesosista aina pakkaukset mukaanlukien.

Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa parhaita raaka-aineita käyttäen.

Sari

vastaa tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta sekä tuotekehittelystä. Vuosia kestänyt harrastus on vienyt mukanaan ja pikkuhiljaa tuotteita on alkanut tulla yli oman tarpeen.

Pinja

on yrityksemme graafinen suunnittelija, joka huolehtii pakkausten suunnittelusta sekä yrityksen visuaalisesta ilmeestä. Pinja on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi ja opiskelee tällä hetkellä kuvataiteilijaksi.

Titi

Työhuoneelle tällä karvaturrilla ei ole asiaa, mutta muuten Titi on aina paikalla kun jotain tapahtuu.

Raaka-aineet

Käytämme tuotteissamme parhaita kosmetiikkalaatuisia raaka-aineita jotka hankimme luotettavilta toimijoilta Euroopasta.

Saippuoidemme pääraaka-aineet ovat oliiviöljy, kookosöljy, sheavoi, avocadoöljy, risiiniöljy ja säilyvyyttä lisäävä rosmariini antioksidantti. Tuoksuina käytämme aitoja eteerisiä öljyjä. Värit ja muut aktiiviaineet ovat erilaisia savia, yrttejä ja siemeniä.

Deodoranttivoiteiden pääraaka-aineet ovat sheavoi, kookosöljy, jojobaöljy, riisilesevaha ja arrowjuurijauhe. Tehoaineina sooda sekä sinkkirisiinioleaatti joka on risiiniöljyhapon suola. Tuoksuina aidot eteeriset öljyt.

Meidät tavoitat alla olevalla yhteydenottolomakkeella.