• Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin

Rosmariinisaippua

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Pehmeästi vaahtoava saippua joka soveltuu käsien ja koko vartalon pesuun.Rosmariini ja laventelin ja salvian eteeriset öljyt muodostavat raikkaaan yrttisen tuoksun ja saippuan sisältämä jauhettu rosmariini antaa sille hienoista kuorivuutta.Kaikki saippuat tehdään käsityönä joten ulkonäössä, kuten väreissä, saattaa olla eroavaisuuksia erien välillä. Saippuoihin ei ole lisätty keinotekoisia kovetteita joten säilytä saippuaasi hyvin vettä läpäisevällä alustalla, jotta se ei pehmene ja pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.


Tuoksuina käytämme aitoja eteerisiä öljyjä ja värit tulevat aktiiviaineina käytettävistä savista, siemenistä tai yrteistä. Saippuat eivät sisällä mineraaliöljyjä, palmuöljyä tai eläinrasvoja.


Vegaaninen, 100% luonnollinen, biohajoava.

Paino n. 100 g


Pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista, kierrätä kartonkikeräykseen.Mikäli et vielä omista hyvää saippua-alustaa, niin nappaa muut osiosta mukaasi edullinen ja ekologinen luffa saippua-alunen.


Sisällysluettelo: Kookosöljy, Oliiviöljy, Avocadoöljy, Sheavoi, Glyseriini, Vesi, Risiiniöljy, Laventelin eteerinen öljy, Rosmariinin eteerinen öljy, Salvian eteerinen öljy, Rosmariinijauhe, Laventelin kukka, Rosmariiniuute

(Linalool, Limoene, Geraniol = eteerisissä öljyissä luonnollisesti esiintyviä allergeeneja)


Ingredients: Sodium Cocoate (Coconut oil), Sodium Olivate (Olive oil), Sodium Avocadoate ( Avocado oil), Sodium Shea Butterate (Shea butter), Glycerin, Aqua (Water), Sodium Castorate (Castor oil)*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Salvia Officicinalis (Sage) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Powder, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool**, Limonene**, Geraniol**

*organic

** occurs naturally in essential oils